Financieel Advies Ondernemers

Het is voor ondernemers soms lastig om overal kennis van te hebben. ‘Financiele zaken‘ kan zo een gebied zijn waar je niet helemaal zeker van bent. Een gebied dat fundamenteel is voor de groei van de onderneming. Er komen vragen op je af, als:
‘hebben we de juiste financieringen voor ons bedrijf?’
‘moeten we herfinancieren?’
‘hoe loopt onze liquiditeit?’
‘betalen we niet teveel?’
Dan kan het goed zijn dat er een vertrouwde partij meekijkt en je een steun in de rug geeft.
ADJAMO is je onafhankelijke en objectieve partner bij onderwerpen van financiering en het verbeteren van cash-management.

Financien en strategie horen bij elkaar. Een strategie die niet doordringt naar de werkvloer, veroorzaakt wrijving in een organisatie.
Er ontstaat een disconnect.
Medewerkers vallen terug op hun werkomschrijving en leidinggevenden proberen hun koninkrijkjes te behouden. Langzaam kruipt er angst in de organisatie.

ADJAMO kan je helpen bij het herijken van de (financiele) strategie én de verbinding met de werkvloer. De focus is daarbij gericht op het optimaliseren van de toegevoegde waarde van iedereen. Persoonlijke- én bedrijfsontwikkeling gaan zo hand in hand.

Een heldere strategie en de verbondenheid van de mensen die gepaard gaat met een gezonde financiële discipline, is de combinatie die wint. Het is deze combinatie die ADJAMO uniek maakt

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Ajdamo